top of page

RPV Vanpevenaeyge, de specialist in aanhangwagens in België

Met ruim 20 jaar ervaring in ons vakgebied kunnen wij aanhangwagens van verschillende merken leveren. Een degelijke en betrouwbare aanhangwagen nodig voor eenmalig of regelmatig gebruik? RPV Vanpevenaeyge is uw expert. Ons bedrijf, gevestigd te Chaussée de Renaix 1 in Velaines (Celles), is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en herstelling van aanhangwagens van 750 kg tot 3500 kg in heel België.

Met het oog op een complete dienstverlening leveren wij ook allerlei onderdelen voor uw aanhangwagen: assen, koppelingen, banden, remkits, remkabels, dekzeilen, beschermingsnetten…

Met ruim 20 jaar ervaring in ons vakgebied kunnen wij aanhangwagens van verschillende merken leveren:

Saris

Eduard

Hulco

Henra

Cheval Liberté

Weytens

Anssems

Hapert

Twin Trailer

Zowel wat de bekende merken betreft als de modellen die we zelf maken, hebben wij slechts één passie: u voorzien van duurzaam, robuust en gebruiksvriendelijk materieel.

Kies voor kwaliteitsmaterieel en profiteer van ons gedegen advies om uw model te kiezen. Om uw tevredenheid te verzekeren bieden wij u een onberispelijke dienst na verkoop. De herstelling van aanhangwagens van alle merken heeft geen geheimen voor ons!

aanhangwagen

Voor een aankoop of verhuring van materiaal verwelkomen wij u graag van maandag tot en met donderdag van 08:00u en 12:00u en 13:30u en 17:30u en vrijdag gesloten om 17:00u en in het weekend zijn wij gesloten.

bottom of page